Opskrift Wienerschnitzler

Kalve wienerschnitzler skåret af kalve inderlår er en dejlig ret. Wienerschnitzlerne vendes i æg og rasp inden de lægges på panden. Bland evt. salt og peber op i raspen. Læg nu Wienerschnitzlerne på en varm pande. Smøret skal være brust af. Brun dem på begge sider, så de får en flot, brun farve. Steg dem ca. 2-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Lad dem hvile i 5 minutter inden servering.

Tilbehør:

Bras kartofler egner sig perfekt til wienerschnitzler. Kartoffelbåde eller evt. nye kartofler egner sig også glimrende. En citronskive oven på med lidt frisk revet peberrod, som pyntes med kapers og evt. en sardin, hvis man er til det.​

​Firmainfo

Ny Møllegård I/S

​Blæsbjergvej 51

5462 Morud

Tlf: 29 11 12 15

kristian@defynskegaarde.dk 

​Find vej

NY MØLLEGÅRD I/S KRISTIAN KYED/ANNE MARIE CLAUSEN
Blæsbjergvej 51
5462 Morud