Opskrift på Roastbeef

​Roastbeef er lækker tilberedt på grill. Vi anbefaler en kuglegrill. Roastbeef'en skal være optøet inden du lægger den på grillen. Tag den ud af posen og "rub" den i en peberblanding bestående af hakket fennikelfrø, peber og salt. Peberblandingen, tilsat 1 spsk. salt, lægges ud på skærebrædtet og stegen rulles rundt i peberblandingen, indtil overfladen er helt smurt ind i krydderiet. Læg den nu ud på grillen, indirekte varme. Efter ca. 20 minutter tilsættes evt. træ til røgning oven på gløderne. (Købes i et byggemarked). Lad den ligge i 30 - 40 minutter og hold øje med temperaturen, som ikke må overstige 45 grader. Ved ca. 42 grader tages stegen af. Lad den hvile i 20 minutter inden forskæring.

Tilbehør.

Hvis du vil lave lækkert tilbehør, så kan pastinakker som forkoges, smøres med Dijon sennep og rulles med bacon klart anbefales. Rul bacon omkring de forkogte pastinakker, smurt med sennep, og steg dem på grillen, indirekte varme i 30 - 40 minutter.

God appetit!

​Firmainfo

Ny Møllegård I/S

​Blæsbjergvej 51

5462 Morud

Tlf: 29 11 12 15

kristian@defynskegaarde.dk 

​Find vej

NY MØLLEGÅRD I/S KRISTIAN KYED/ANNE MARIE CLAUSEN
Blæsbjergvej 51
5462 Morud