Opskrift på gullasch

​De Fynske Gårde har udviklet vores egen opskrift på gullasch, som er lækker og meget let at lave. Du skal bruge følgende ingredienser til 4 personer:

1 stykke kalveklump/yderlår eller lårtunge kan også bruges, ca. 800 gram. Du skal bruge nogle vintergrøntsager som porer, gulerødder, løg, evt. andre rodfrugter efter årstiden. Lidt smør til at brune kødet i. Dry Martini og fløde. Og krydderier. salt, peber og organo.

Opskrift:

Lidt smør hælles i bunden af gryden. Tilsæt krydderierne og peber, som bages op i olien. Når smøret er brust af, brunes kødstykkerne. Når kødstykkerne er brunede, tilsættes grøntsagerne og fløden. 1 tsk. salt. Skru ned for varmen og lad det småkoge. Nu hælder du 1 dl Dry Martini i gryden og på med låget. Lad det simre i 45 minutter og det er klar til servering.

Tilbehør.

Pasta eller spaghetti. Kartoffelmos kan også bruges.

​Firmainfo

Ny Møllegård I/S

​Blæsbjergvej 51

5462 Morud

Tlf: 29 11 12 15

kristian@defynskegaarde.dk 

​Find vej

NY MØLLEGÅRD I/S KRISTIAN KYED/ANNE MARIE CLAUSEN
Blæsbjergvej 51
5462 Morud