Rullende gårdbutik

Vi kommer vidt omkring.

Rullende gårdbutik kommer rundt i fynske og jyske virksomheder

Vores rullende gårdbutik kommer rundt i mange fynske og jyske virksomheder. Vi kører hver torsdag og fredag varetur i forskellige industri- og handelsområder, hvor virksomhedernes medarbejdere har mulighed for at købe vores lækre varer med hjem.

Det kræver ingen forudbestilling, planlægning eller særlige aftaler. Vi skal bare have en kontaktperson, som sender en mail rundt i virksomheden, at vi holder ind på et aftalt sted, et aftalt tidspunkt. Og så kan man komme ud og handle ind til weekenden.

Vi har mange udskæringer med. Kødet er vacumpakket og holder sig fint til du kommer hjem. Betaling kontant eller mobile pay.

Her er et par af vores referencer:

Sophie Ingemann Aagaard, Inwatec i Odense:

De Fynske Gårde kommer forbi Inwatec hver 3.fredag, hvor vi har mulighed for at få lækkert kød med hjem til weekenden. Vi er rigtigt glade for at få besøg. I sommerperioden har De Fynske Gårde leveret burgerbøffer og grillpølser til en hyggelig fredagsfrokost.

Per Offersen, Blue Water Shipping, Odense:

De Fynske Gårde kommer forbi Blue Water Shipping hver 3.fredag. Vores medarbejdere er glade for at kunne tage frisk kød med hjem til weekenden og ikke mindst en god bøf.